Jednoducho všetko

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Chceme nakupovať...

Nakupovanie cez internet môže byť aj fajn...
Všetci chceme nakupovať za čo najlepšie akciové ceny, chceme samozrejme za to ten najlepší tovar a služby. Nebolo by zlé, keby existoval web- portál, ktorý by všetky takéto produkty ponúkal, bez akéhokoľvek nanucovania a háčikov, tak ako to vedia niektoré iné takéto weby. Bolo by krásne len tak si pozerať dobré ceny a rozhodovať sa kde a či to kúpiť. Aj z obyčajného nákupu cez internet si urobiť radosť a zábavu, nie len stres a nervy, či je predajca seriózny. Aj keď v dnešnej dobe je takýchto stránok neúrekom a ich počet sa neustále zvyšuje, platí pravidlo: ak dvaja robia to isté, nemusí to byť vždy to isté. Teda byť tak v niečom iný... nenásilne ľuďom ponúknuť dobré ceny a ak sa to niekomu zapáči? Nie je nič lahšie ako kúpiť si to priamo u predajcu a nie cez rôzne sprostredkovania. Dúfam, že taký web sa čoskoro rozbehne a ponúkne všetkým to po čom túžia, to čo si chcú všetci kúpiť v akciových cenách!

O všetkom a o ničom | stály odkaz

Komentáre

  1. A já zase tvrdím, že proti světový hospodářský krizi, je třeba osobně.
    Transparentně. Ať bohatí lakomci, skrblíci a hraboši vodporný, co se bojej utratit třicet eurášků, aby je to nezrujnovalo, chamticci si zasloužej, aby byli minimálně dvakrát týdne, konfrontováni se starým vysloužilcem. Hlásím to na informacích, jsem sem došel rozpoutat spotřebitelský peklo. Interregálovej masakr.Tady zůstane jen vyděšenej personál! Všechno potřebujeme, chceme kupovat, chceme neůměrnou spotřebu, jsme tady vod toho,všechno utratíme. A bude nám dalece lépe))))
    publikované: 04.07.2013 20:18:32 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Ďalší kretén čo si myslí že keď zasviní blog reklamou tak zbohatne
    Chlapče čo by si rád? Si myslíš že keď nadrbeš na blog reklamu za ktorú i niekto dá 7 korún tak čo sa stane? zbohatneš? Garantujem ti že nie... ten javascript si musel programovať kurva dlho čo? keď si ho použil 5x, hlavne že neovládaš základné formátovacie príkazy v hetemele, ináč by si ten článok ( pchá že článok) napísal oddelený aspoň do stĺpcov kreténe.
    Ten tvoj výtvor sa nedá považovať za plnohodnotný článok, takže čo si spravil?
    No čo môj maličký?
    No porušil si pravidlá.
    1. použil si stránku ako redirektor na inú stránku
    2. využívaš ju na komerčné účeli.
    Pokiaľ je ten e-shop taký dobrý ako píšeš, nevie si zaplatiť reklamu? Kľudne aj na blog.sk.
    TAK SI TO UŽ KONEČNE UVEDOMTE KRETÉNI
    publikované: 05.07.2013 07:55:57 | autor: Iviak (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. gratulujem
    Iviak gratulujem ti k Tvojej inteligencii, SI PRE TENTO SVET PRINOSOM!
    publikované: 06.07.2013 19:20:18 | autor: bloger (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Iviak, blogere, má svůj šarm, esprit-chcete-li. Znám ho z blogu.
    Já jsem byl přesvědčej, že vo těch kreténech, to je vo mně. Naběhnul jsem si první Stane se. Někdo musí bejt první,tak to je zařízený. Pokud Ti to nepřipomene osmašedesátiletá kamarádka))))
    publikované: 06.07.2013 20:17:54 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014